Sikkerhedsventiler Novo Nordisk

Siden 2000 har Veltec Industrial Services udført Pumpe og ventilservice for medicinalvirksomheden Novo Nordisk A/S på deres lokation i Kalundborg.

Customer

Novo Nordisk

Location

Danmark

Project type

Reparation

Completed

2000

Contract

Rammeaftale

The project

Servicerede pumper og ventiler er alt afgørende for sikker og stabil drift for Novo Nordisk A/S, denne opgave har Veltec Industrial Services med erfarent mandskab udført i en årrække ved at servicere medicinalvirksomhedens afspærringsventiler, reguleringsventiler, sikkerhedsventiler og tryk-vakuumventiler samt deres pumpeanlæg. Veltec Industrial Services råder over et stort program af specialudstyr til slibning af ventiler og sikkerhedsventiler samt testbænke for afprøvning af sikkerhedsventiler og tryk-vakuumventiler, ligesom vi råder over specialværktøj til pumpereparationer samt udstyr til laseropretning af koblingsforbindelser på pumpeinstallationer.

Veltec er en kvalificeret partner

Veltec er en kvalificeret og anerkendt samarbejdspartner i forbindelse med design, udvikling, konstruktion, implementering samt servicering. Vi tilpasser sikre kvalitetsløsninger efter den enkelte kundes behov.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os.