Pumpe- og ventilservice ved Kyndbyværket

Veltec Industrial Services har gennem flere år serviceret og vedligeholdt Sjællands reserveanlæg Kyndbyværkets pumper og ventiler.

Customer

Ørsted

Location

Danmark

Project type

Vedligeholdelse

Completed

2013

Contract

Rammeaftale

The project

Kyndbyværket er ejet af Ørsted og har eksisterede siden 1940. Tilbage i 70’erne var det Danmarks største kraftværk, men i dag har værket en anden funktion, og omtales ofte som Sjællands hjertestarter. I tilfælde af større strømnedbrud på Sjælland, er det nemlig Kyndbyværket, der kan starte elsystemet op igen – og de sidste 15 år har Kyndbyværket fungeret som det eneste reserveanlæg på Sjælland.

Kyndbyværket består af to tubiner og kedler, som er fremstillet og etableret af Veltec. Værket har desuden en helikoptermotor, som producerer strømmen.

Vi har siden 2013 haft en fast kontrakt med Kyndbyværket om service og vedligeholdelse af kraftværkets pumper og ventiler. Veltec har en fast serviceaftale med Kyndbyværket, der indbefatter hurtig udrykning, såfremt der skulle opstå komplikationer eller andre behov.

Veltec Industrial Services udfører pumpe- og ventilservice hos Kyndbyværket. Vi vedligeholder og servicerer, samt udskifter og reparerer aksler, tætninger, lejre, ventiler, pumper m.m.

Derudover udfører vi trykprøvning af kraftværkets pumper og ventiler. Udover vores pumpe- og ventilservice, udfører vi også forefaldende smedearbejde på kraftværket.

Med Veltec Industrial Services’ ekspertise og faste rammeaftale på pumpe- og ventilservice hos Kyndbyværket, sikres det at kraftværket altid står klar som standby til at genstarte elsystemet, hvis uheldet skulle være ude.

Veltec er en kvalificeret partner

Veltec er en kvalificeret og anerkendt samarbejdspartner i forbindelse med design, udvikling, konstruktion, implementering samt servicering. Vi tilpasser sikre kvalitetsløsninger efter den enkelte kundes behov.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os.