Pumpe- og ventilservice Asnæsværket

Veltec Industrial Services og Ørsted Bioenergy & Thermal Power A/S, lokation Asnæsværket ved Kalundborg, har en rammeaftale om udførelse af vedligeholdelsesopgaver på Kraftværket herunder pumpe- og ventilservice.

Customer

Ørsted

Location

Danmark

Project type

Vedligeholdelse

Completed

2013

Contract

Rammeaftale

The project

Servicerede pumper og ventiler er alt afgørende for sikker og stabil drift på Asnæsværket i Kalundborg, derfor har Veltec Industrial Services med eget udstyr og erfarent mandskab igennem en årrække, og nu på vedligeholdelses rammeaftale, udført service på kraftværkets afspærring-, regulerings- og sikkerhedsventiler samt på kraftværkets roterende udstyr. Veltec Industrial Services råder over et stort program af specialudstyr til slibning af ventiler og sikkerhedsventiler samt testbænke for afprøvning af sikkerhedsventiler og tryk-vakuumventiler, ligesom vi råder over udstyr til laseropretning af koblingsforbindelser på pumpeinstallationer.

Veltec er en kvalificeret partner

Veltec er en kvalificeret og anerkendt samarbejdspartner i forbindelse med design, udvikling, konstruktion, implementering samt servicering. Vi tilpasser sikre kvalitetsløsninger efter den enkelte kundes behov.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os.