Pumpe- og ventilservice Inter Terminals – AOT

Veltec Industrial Services har i en årrække og siden 2013 på rammeaftale udført en lang række vedligeholdelsesopgaver for Inter Terminals AOT ApS. herunder pumpe- og ventilservice på deres Tankterminal i Kalundborg

Customer

Inter Terminals

Location

Danmark

Project type

Vedligeholdelse

Completed

2013

Contract

Rammeaftale

The project

Servicerede pumper og ventiler er alt afgørende for sikker og stabil drift for Inter Terminals, denne opgave har Veltec Industrial Services med erfarent mandskab udført i en årrække ved at servicere Olieterminalens afspærringsventiler, sikkerhedsventiler og tryk-vakuumventiler samt deres pumpeanlæg. Veltec Industrial Services råder over et stort program af specialudstyr til slibning af ventiler og sikkerhedsventiler samt testbænke for afprøvning af sikkerhedsventiler og tryk-vakuumventiler, ligesom vi råder over specialværktøj til pumpereparation samt udstyr til laseropretning af koblingsforbindelser på pumpeinstallationer.

Veltec er en kvalificeret partner

Veltec er en kvalificeret og anerkendt samarbejdspartner i forbindelse med design, udvikling, konstruktion, implementering samt servicering. Vi tilpasser sikre kvalitetsløsninger efter den enkelte kundes behov.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os.