Pumpe og ventilservice FDO

Siden 1997 har Veltec Industrial Services udført ventil- og pumpeservice for FDO Danske Olieberedskabslagre som driver tanklagre og benzin / diesel transmissionsledninger på Sjælland og i Jylland.

Customer

FDO – Danske Olieberedskabslagre

Location

Danmark

Project type

Vedligeholdelse

Completed

1997

Contract

Aftalt pris

The project

Servicerede pumper og ventiler er alt afgørende for sikker og stabil drift for FDO Danske Olieberedskabslagre, derfor har Veltec Industrial Services med eget udstyr og erfarent mandskab siden 1997, udført service på Beredskabslagrenes afspærringsventiler, sikkerhedsventiler, tryk-vakuumventiler samt på deres pumpeanlæg. Veltec Industrial Services råder over et stort program af specialudstyr til slibning af ventiler og sikkerhedsventiler samt testbænke for afprøvning af sikkerhedsventiler og tryk-vakuumventiler, ligesom vi råder over udstyr til laseropretning af koblingsforbindelser på pumpeinstallationer.

Veltec er en kvalificeret partner

Veltec er en kvalificeret og anerkendt samarbejdspartner i forbindelse med design, udvikling, konstruktion, implementering samt servicering. Vi tilpasser sikre kvalitetsløsninger efter den enkelte kundes behov.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os.