Mobil maskinbearbejdning ConocoPhillips Refinery

Veltec har under Turn Arounds udført On-Site spåntagende bearbejdning på Phillips 66 Humber Refinery i England (Tidligere ConocoPhillips Refinery).

Customer

ConocoPhillips Refinery

Location

Storbritannien

Project type

Vedligeholdelse

Completed

2000

Contract

Rammeaftale

The project

Lækagefrie flangesamlinger, spændt efter forskrifterne, er afgørende for sikker og stabil drift på Phillips 66 Humber Refinery i England ligesom sikkerhed, kvalitet, pris og overholdelse af tidsplan er afgørende parametre for udførelse af jobbet. Veltec Industrial Services har med eget udstyr og erfarent mandskab igennem en årrække udført On-Site spåntagende bearbejdning af flangesamlinger på raffinaderiets procesudstyr under Turn Arounds og Projekter. Veltec Industrial Services råder over et stort program af udstyr til boltspænding og boltstrækning, ligesom vi råder over udstyr til kontrol af planhed på mobil On-Site spåntagende bearbejdning af skader på pakningsflader. Opgaver med On-Site Spåntagende Bearbejdning afsluttes med overlevering af dokumentation af opgaven til kunden.

Veltec er en kvalificeret partner

Veltec er en kvalificeret og anerkendt samarbejdspartner i forbindelse med design, udvikling, konstruktion, implementering samt servicering. Vi tilpasser sikre kvalitetsløsninger efter den enkelte kundes behov.

Ønsker du at høre mere, så er du velkommen til at kontakte os.