Storage tank EPCI  Equinor Kalundborg

Storage tank EPCI Equinor Kalundborg

In 2019, Veltec Industrial Services built a 19,200 m³ steel storage tank, according to API-650 and Equinor specifications. The project consisted of engineering, design, construction, procurement, manufacture and the construction of a 19,200 m³ fixed...
Renovering af olielagertank Equinor Kalundborg

Renovering af olielagertank Equinor Kalundborg

Projektet bestod af demontage af eksisterende single flydetag, samt engineering, design, indkøb, fremstilling og installering af nyt dobbelt flydetag på en eksisterende olielagertank med en diameter på ø75 meter.
Lagertank renovering ST1 Refinery

Lagertank renovering ST1 Refinery

Renoveringsprojektet bestod af udskiftning og reparation af annular- og bundplader, udskiftning af studse og manways i svøb og tag på 5 stk. eksisterende olielagertank. Der blev desuden installeret nye, og repareret gangbroer på toppen af tankene.
Lagertank renovering Inter Terminals

Lagertank renovering Inter Terminals

Veltec Industrial Services har i 2016 udskiftet annular- og bundplader på en 80.000 m3 eksisterende lagertank for Inter Terminals EOT. Der blev desuden fortaget en opretning af tanksvøb for sætninger, samt installeret ekstra heating coils.
Lagertank renovering DanGødning

Lagertank renovering DanGødning

Veltec Industrial Services har udført renovering, opgradering og modificering af eksisterende lagertanke for DanGødning. Projektet bestod blandet andet af udskiftning af tankbunde, reparation, udskiftning af svøb, samt udskiftning og renovering af tagplader og studse...